Имам още много работа за вършене! Това заяви навръх рождения ден, 11

...
Имам още много работа за вършене! Това заяви навръх рождения ден, 11
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян навръх рождения си ден: Имам още много работа за вършене!

Имам още доста работа за извършване!

 

Това заяви навръх рождения ден, 11 септември, тв легендата Кеворк Кеворкян.

 

Ето я и цялата му обява в обществената мрежа:

 

Драги другари, много се колебах, само че таман тъй като ви имам за другари, най-после се взех решение да отбележа в „ Белези “ една книга, появяването на която по някаква случайност съответства с рождения ми ден.


Но не я схващам като самобитен „ подарък “, никога – а като увещание, че има още доста работа за извършване.

 

____

Броени дни преди персоналния празник на Кеворк Кеворкян проф. д-р Маргарита Пешева издаде многогодишния си труд, отдаден точно на  журналиста и на най-влиятелното тв предаване в историята на българските медии " Всяка неделя ".

 

Книгата в размер от 690 страници наблюдава историята на " Всяка неделя ", прави разбор в дълбочина на свръхестествен триумф на предаването и на разкрива неповторимия принос на Кеворк Кеворкян.

 

" Това е роман за най-голямата обич на Кеворк – „ Всяка неделя “ – телевизионното предаване, на което е създател и водещ няколко десетилетия. Кеворк и Външно наблюдение и до през днешния ден остават медиен пример за качествена телевизионна публицистика ", написа проф. Пешева в своя пролог.

 

Книгата „ Тореадор. Кеворк Кеворкян – воля да побеждаваш “, ВТ, Фабер, 2023, 696 с. е налична в ПДФ формат в раздела на уеб страницата Медии за 21 век, раздел Е-книги.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР